Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Azmettiler, kazandılar…

Azmettiler, kazandılar…

2009/2010 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarında öğrenim görmek için yapılan özel yetenek sınavlarına ilçemize bağlı liselerden mezun 3 kız öğrenci katıldı.

2009/2010 Eğitim-Öğretim Yılı`nda Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okullarında öğrenim görmek için yapılan özel yetenek sınavlarına ilçemize bağlı liselerden mezun 3 kız öğrenci katıldı.
Halitpaşa İlköğretim Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan  eşliğinde sınavlara hazırlanan öğrencilerden, 2`si Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü`nü kazanarak 4 yıllık eğitim almaya hak kazandı.

Kazanan öğrencilerden Burcu Kurt ve Funda Balaban çok mutlu olduklarını ve her şeyi Beden Eğitimi Öğretmeni  Niyazi Gülhan`a borçlu olduklarını söyledi. Kazanamayan öğrenci Deniz Korkmaz ise elinden geleni yaptığını ama sonuçta bir sınav olduğunu unutmamak gerektiğini, kazanmak gibi kaybetmenin de olabileceğini, seneye daha çok çalışarak sınavlara katılacağına değindi.  Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan ise öğrencilerinin kendisi gibi Beden Eğitimi Öğretmeni olacaklarından dolayı mutluluk duyduğunu ve bu konuda bütün lise mezunu öğrencilere yardımcı olabileceğini hatırlattı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı